The Greatest Guide To قیمت پمپ ضد اسید

امروزه پمپ‌ها به یکی از تجهیزات پر کاربرد تبدیل شده‌اند که انواع مختلف آن در صنایع مختلف کاربرد دارند. وظیفه‌ اصلی تمامی پمپ‌ها، انتقال سیالات است، پمپ‌ ضد اسید نیز مانند تمامی پمپ‌های دیگر به همین منظور مورد استفاده قرار می‌گیرد اما سیالاتی که جا‌به‌جا می‌کند، با سایر پمپ‌ها متفاوت است.

برای اطلاع از قیمت‌ها و انتخاب نوع مناسب محصول و مشاوره رایگان با شماره ی مندرج در سایت تماس بگیرید.

پارچه پلی استر

لطفا جهت اطلاع از قیمت پمپ پلیمری مدنظر روی برند و مدل مورد نظر کلیک نمایید.

در کشور ایران نیز پمپ ضد اسید ایرانی در ابعاد صنعتی یزرگ و کوچک قابل ساخت و تولید است که در بحث کیفت ساخت و عملکرد قابل رقابت با محصولات اروپایی می باشد. پمپ ضد اسید ایرانی نیز با توجه به در دسترس بودن و زمان تحویل کوتاه بسیار مفید و پرکاربرد است.

پمپ پلیمری گاه به غلط پمپ شیمیایی نامیده می شود که این نام از لحاظ فنی غلط می باشد. از دیگر نام های این محصول می توان به پمپ ضد اسید یا پمپ مگنتی اشاره نمود.

پمپ های پلیمری سیالات خورنده و شیمیایی را انتقال می دهند. نبود نشتی در این پمپ ها بسیار حائز اهمیت می باشد. برای اطمینان بیشتر از نبود نشتی گاهی از پمپ های مگنتی استفاده می شود. هدف اصلی از طراحی پمپ های مگنتی حذف آب بند های مکانیکی و گرافیتی می باشد. محفظه یاتاقان در این پمپ ها از پوسته جدا بوده و عامل حرکت دوار پروانه نیروی الکترومغناطیس می باشد.

استفاده از پمپ اسیدی برای این انتقال مستلزم استفاده از مکانیکال مخصوص هستند که باعث خوردگی بدنه پمپ نشود برای این نوع کاربری ار مکانیکال سیل وایتون ( قرمز ) استفاده میشود.

پیشنهاد میشود قبل از خرید پمپ اسیدی اگر در این زمینه اطلاعات و تجربه کافی را ندارید حتما با کارشناسان فروش ما تماس گرفته و مشورت نمایید، زیرا در بعضی از زمینه ها با یک انتخاب غلط هم دستگاه در مدت زمان کمی آسیب دیده و دیگر کارآیی ندارد همچنین ممکن است به سیالات نیز آسیب برساند و موجب اتفاقات خطرناکتری نیز شود.

سیالاتی که پمپ‌های تفلونی می‌توانند منتقل کنند نیز شامل موارد زیر است.

انتخاب ماده به اسید خاص مورد استفاده و غلظت آن و همچنین شرایط دما و فشار بستگی دارد.

تماس با ما مشاوره رایگان و استعلام قیمت تماس با ما مشاوره رایگان و استعلام قیمت انواع پمپ اسیدی

این چرخیدن باعث ایجاد مکش در ورودی پمپ می‌شود و سیال را به داخل محفظه پمپ می‌کشد. پس از ورود سیال به داخل پمپ، پروانه سیال را به چرخش در آورده و سیال شروع به شتاب‌گیری می‌کند. این شتاب‌گیری باعث ایجاد فشار درون پمپ می‌شود و در نتیجه سیال با فشار از قسمت خروجی پمپ خارج می‌شود.

قسمت حلزونی این پمپ ها توسط پوشش فلزی محافظت و تقویت می شود که باعث بالاتر رفتن مقاومت پمپ در شرایط کاری سخت و همچنین باعث استحکام بیشتر اتصالات در لوله های مکش و رانش می read more گردد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *